Picture

Neem een kijkje op de boerderij!

STAP IN DE WEI!

Rondleiding:
Een rondleiding begint met een heerlijk kopje koffie of thee met een lekkere koek. Vervolgens een rondleiding over de varkensboerderij! Tijdens de rondleiding is het mogelijk om vlees of streekproducten te proeven / te kopen.
De duur is circa 75 min.

De kosten voor deze rondleiding per persoon inclusief koffie/thee met koek vindt u hieronder:
15 tot 25 personen:  € 6.95
26 tot 35 personen: € 5.95
36 tot 50 personen: € 4.95

Een rondleiding is te boeken vanaf 15 personen*

Akkervarken excursie
Een excursie begint op de Akkervarken boerderij altijd met een heerlijk kopje koffie of thee (2 p.p.) met een lekkere koek. Vervolgens zal de boer/boerin een korte introductie van zichzelf en de boerderij geven en zal de bedrijfsfilm getoond worden. We nemen een kijkje bij de Akkervarkens en de andere boerderijdieren! Er is volop mogelijkheid om uw brandende vragen aan de boer of de boerin te stellen. Tijdens de excursie is het mogelijk om vlees of streekproducten te proeven / te kopen. Wanneer er pasgeboren biggen zijn dan kunnen deze geknuffeld worden!

De duur  is circa 120 min.

De kosten voor deze unieke excursie per persoon inclusief koffie/thee met koek vindt u hieronder:
15 tot 25 personen: € 11.95
26 tot 35 personen: € 10.95
36 tot 50 personen: € 9.95

Een excursie is te boeken vanaf 15 personen*

Op onze boerderij is ruimte voor groepen tot maximaal 60 personen. (rolstoelvriendelijk)
* Wanneer u met minder dan 15 personen bent vragen wij u om contact met ons op te nemen zodat we de mogelijkheden door kunnen        nemen.

Extra’s:
Akkervarken gehaktbal: € 3.50

Excursie naar wensen van de gast:
Heeft u een speciale wens? Bijv. een rondleiding gevolgd door een andere activiteit zoals bijv.  een bezoek aan één van de locaties waar de varkens scharrelen voor natuurbeheer, biggetjes knuffelen, een heerlijk kopje soep of boerenlunch? Wij maken graag een offerte op maat.

Scholen:
Voor scholen bieden wij speciale programma’s.
Wij bieden een passend educatief programma waarin ontwikkeling, interactie, beleving en praktijk centraal staan. Neem contact op voor meer informatie.

 

Wat zijn akkervarkens?

De Akkervarkens lopen het gehele jaar buiten. Hier doen ze nuttig werk. Ze eten onkruid met wortel en al op, creëren nieuwe open plekken in het bos of eten de restanten van een oost op. Ze doen wat een varken graag doet; wroeten in de grond.

We hebben de gehele levensloop van onze Akkervarkens in eigen beheer. Van geboorte tot aan de slacht. Hierdoor kunnen wij een dierwaardig bestaan en vlees van constante goede kwaliteit garanderen.

Lees meer over de varkens!