Picture

Neem een kijkje op de boerderij!

Bij Akkervarken kunt u terecht voor diverse van activiteiten waaronder:

Op stap met de boer:

Een excursie:

Een excursie begint op de Akkervarken boerderij altijd met een heerlijk kopje koffie of thee (2 p.p.) en met een lekkere koek. Vervolgens zal de boer/boerin een korte introductie van zichzelf en de boerderij geven en zal de bedrijfsfilm getoond worden. We nemen een kijkje bij de Akkervarkens en de andere boerderijdieren!

Een rondleiding:

Een rondleiding begint met heerlijk kopje koffie of thee met een lekkere koek. Vervolgens een rondleiding over de varkensboerderij! Tijdens de rondleiding is het mogelijk om vlees of streekproducten te proeven / te kopen.

Vergaderen:

Wij bieden diverse vergaderarrangementen. Neem voor meer informatie over onze vergaderarrangementen gerust vrijblijvend contact met ons op. 

Lees meer

Eten op de boerderij:

Bij Akkervarken kunt u ook terecht voor een boerenlunch of een boerenbarbecue! Dit is ook leuk te combineren met een van onze andere activiteiten!

Feestjes:

Onze boerderij is een uitstekende locatie voor o.a verjaardagsfeestjes of kinderfeestjes. Meer weten? Lees meer op de website van Stoer bij de Boer.

Lees meer

Akekrvarken mini landbouw machientjes tekst

Wat zijn akkervarkens?

De Akkervarkens lopen het gehele jaar buiten. Hier doen ze nuttig werk. Ze eten onkruid met wortel en al op, creëren nieuwe open plekken in het bos of eten de restanten van een oogst op. Ze doen wat een varken graag doet; wroeten in de grond.

We hebben de gehele levensloop van onze Akkervarkens in eigen beheer. Van geboorte tot aan de slacht. Hierdoor kunnen wij een dierwaardig bestaan en vlees van constante goede kwaliteit garanderen.

Lees meer over de varkens!